Om Hitta Barnvagn

Jag har haft Barnvagnsblogg sedan flera år tillbaka och tanken väcktes för ganska länge sedan om en söksajt för barnvagnar. Många frågar både på bloggen, i forum och i grupper vilka vagnar som passar in på deras krav och detta är ett enkelt sätt för alla att söka fram de vagnar som passar in på deras behov. Jag har också själv saknat detta när jag försökt vägleda andra i vilka vagnar de ska välja.

Resan från idé till förverkligande har varit lång och inte helt bekymmerslös. Men jag har alltid haft hopp om att det ska bli så bra som jag tycker att det blev i slutändan. Den här sidan hade inte alls varit möjlig att göra utan min äkta make som gjort alla funktioner och all design. Ett evigt och stort tack till honom.

Att hitta mått på alla vagnar har inte alltid varit lätt, jag har i de fall det funnits använt de officiella måtten. I vissa fall har jag mailat tillverkarna för att få mått och i vissa fall har jag mätt själv. Som ni förstår är därför inte alla mått exakta.

Har du frågor, synpunkter eller idéer går det bra att maila till barnvagnsblogg@hotmail.com, jag är tacksam för all kritik. Representerar du själv ett barnvagnsmärke och vill vara med på sidan går det bra att maila de uppgifter som jag behöver så lägger jag in vagnarna.